Human Nature


Michael Jackson at the Cannes film festival.

Michael Jackson at the Cannes film festival. (Photo credit: Wikipedia)

Hi, it’s been so long ya…

Udah lama ga nulis. Dan saya kembali lagi menghiasi blog saya yang udah mulai menjamur ini.

Zap!

Pada tahu lagunya Michael Jackson yang Human Nature kan? (klik link Michael Jackson kalo belum familiar sama lagunya) atau lagu yang dinyanyiin Glee Cast – Human Nature : Mercedes dan Sam

“Looking out
Across the nighttime
The city winks a sleepless eye
Hear her voice
Shake my window
Sweet seducing sighs

Get me out
Into the nighttime
Four walls won’t hold me tonight
If this town
Is just an apple
Then let me take a bite

If they say,
Why, why, tell ’em that it’s human nature
Why, why, does he do it that way
If they say,
Why, why, tell ’em that it’s human nature
Why, why does he do me that way

Reaching out
To touch a stranger
Electric eyes are everywhere
See that girl
She knows I’m watching
She likes the way I stare

If they say,
Why, why, tell ’em that it’s human nature
Why, why, does he do me that way
If they say,
Why, why, tell ’em that it’s human nature
Why, why does he do me that way

I like livin’ this way
I like lovin’ this way

(That way) Why why 
(That way) Why why

Looking out
Across the morning
Where the city’s heart begins to beat
Reaching out
I touch her shoulder
I’m dreaming of the street

If they say,
Why, why, tell ’em that it’s human nature
Why, why, does he do me that way
If they say,
Why, why, tell ’em that it’s human nature
Why, why does he do me that way”

Me love that song so way much! Kenapa?

Semua yang terjadi beberapa bulan ke belakang emang agak berat. Mau mulai nulis lagi tapi liat last post di sini agak kurang menyenangkan (salah saya juga ngebaca haha) jadi bikin ga mood. Cuman beberapa hari kebelakang ini ada yang bikin seneng. Haha. Ga tau apa, pokoknya ini merupakan “Human Nature” …

Perasaan senang, sedih, down, bangkit lagi, mulai ngerasain gimana yang namanya kerja, jadi desainer grafis, trus kembali ke kampus dengan berbagai kegiatan dengan banyak teman yang mengesankan, trus job kecil-kecilan tapi lumayan menguras tenaga. It’s HUMAN NATURE! YAP! HUMAN NATURE, and every second I understand…

trus nyanyi lagunya Sherina, “Lihat segalanya, lebih dekat dan kau akan menilai lebih bijaksana…”🙂

dan…

“…If this town is just an apple, then let me take a bite….”

Yap! If I could! But absolutely I can do that! I could take a bite for some new challanging experience… Let me take a bite… *GRAUUKK

That’s all. This is ME! Stand ALONE but not LONELY…

Thank you guys, you’re so mean to me..🙂

 

Note : The Avengers very entertaining🙂

Bandung,

06.05.2012

masih dari kamar no.8